Tesniemi

Tesniemi on ammattiosaston omistama, kaikille jäsenille virkistyskäyttöön tarkoitettu alue. Vuodesta 1976 sitä on kunnostettu ja rakennettu lähinnä talkoovoimin.

Alueella on päärakennus, pieni mökki, rantasauna (ja takkatupa), keittokatos ja mutterin muotoinen suosittu grillikatos varsinkin kesäisin.


Päärakennuksessa sijaitsee keittiö ja takkatupa. Kellarissa hyvät löylyt omaava sauna. Toisessa kerroksessa on kolme erikokoista majoitushuonetta. Päärakennukseen voi majoittua n. 10 yöpyjää ja pihamökkiin kaksi. Keittiö on varsin hyvin varusteltu. Myös pihamökissä on keittomahdollisuus. Koko talon vuokra viikolta 175 euroa tai 70 euroa viikonlopulta. Pihamökkiin pääset kolmellakympillä viikonlopuksi.

Katso tarkemmat tiedot hinnastosta.


Kalastamiseen voit käyttää verkkoja, vieheitä, pilkkiä ja koukkukalastusta. Veneet ovat vapaassa käytössä. Kalastamiseen tarvitset voimassa olevan kalastushoitomaksun. Muut luvat on ammattiosaston toimesta hoidettu kuntoon. Kalastusoikeudet koskevat Puujärven kalastuskunnan vesillä tapahtuvaa kalastusta.


Lomailun päivittäiseen ohjelmaan voit sovittaa maakuntaan tutustumisen. Lähimaastossa voit sienestää ja marjastaa. Talvella voit mm. harrastaa hiihtämistä ja päivän pidetessä pilkkiminen on aivan käden ulottuvillasi.


Tutustuthan tarkasti järjestyssääntöihin. Yhdessä voimme taata sekä itsellemme että myös muille alueen käyttäjille sekä järvialueen kesäasukkaille miellyttävän, rauhallisen ja mahdollisimman turvallisen vapaa-ajan hetken Karjalohjan mahtavan luonnon keskellä.

Matkailuvaunut ja -autot

Matkailuauton tai vaunun käyttäjät voivat oleilla alueella viikoittain tai vuosiloman merkeissä. Vaunupaikat on sähköistetty ja kohennettu asiaan kuuluvalla tavalla. Hinnat alkaen 10 euroa viikonloppu + sähkö.

Ajo-ohje Tesniemeen:

Turun moottoritietä Hyvinkää - Hankotielle, ajetaan Hankoon päin Mustioon saakka ja käännytään Inkoo - Salotielle. Ajetaan Saloon päin noin 14 km Karjalohjan tienhaaraan ja käännytään Karjalohjalle. Ajetaan noin 1,9 km ja käännytään vasemmalle Puujärventielle, ajetaan noin 4 km ja käännytään oikealle Tesniementielle. Tesniemen tietä ajetaan Tesniemeen saakka.

TESNIEMEN HINNASTO 2020 alkaen

Talo                                              Pihamökki

35 €   vrk                                         15 € vrk

70 €  vkl                                           30 € vkl

175 €  viikko                                   70 € viikko

Matkailuajoneuvot

5 €  vrk                                    

10 € vkl                                    

30 €  viikko            

Sähkö 17c/kwh,  ilman mittaria 1.70/vrk

Kausimaksu 150 €  


Lähetämme käyntisi jälkeen laskun kotiin